Om oss

År 2023 fick SSS-paviljongen nya företagare, syskonen Benita och Tanja från Löparö. Nedan en kort beskrivning om oss, så ni lär er känna oss lite bättre!

ℹ️➡️Tanja Åkerfelt, Sibbobo.
Utbildad kock och har jobbat både i restaurang och storkök, när barnen var små lämnades köken bakom och tanken om att hjälpa föräldrarna inom fiskförädlingen väcktes. Har sedan 2007 jobbat som företagare, i början bestod det mest av catering och att hjälpa till vid fiskförsäljningen men företaget har ändrat och växt mycket till dags datum. Numera är Åkerfelts Fisk:s produkter välkända inom en stor krets och eget fiskeri bedrivs vid sidan om, allt detta kommer att synas som en stor del i den kommande verksamheten.🍽
ℹ️➡️Benita Åkerfelt, Sibbobo igen sen 2019.
Utbildad inom hushållsbranschen likväl, samt som vuxen avlagt tradenomexamen med focus på marknadsföring och ledande av servicer. Har arbetat som förman i restaurangbranschen hela vuxna livet, allt från hotellrestauranger till cafeer . De sista fem åren fungerat som operativ chef för flera olika restauranger, men nu redo för ändringar i livet, och arbete nära havet där man trivs som bäst.⚓️

Vi önskar er varmt välkomna till paviljongen och vi hoppas kunna bjuda på trevlig samvaro med god mat och dryck.

Soliga hälsningar, 

Benita och Tanja med hela paven gänget <3

WhatsApp Image 2023-09-23 at 15.04.09
pavenpaven

Svartbäck Segel Sällskap

Svartbäcks Segelsällskap r.f. (SSS) grundades den 31 maj 1920. Klubben har alltså en lång tradition att främja segling, utbilda ansvarsfulla sjömän och speciellt upprätthållandet en levande skärgård. SSS är en central samlingsplats för sommargäster och sjöfarare.

Förutom segling och träning i sjövett har motorbåtar även varit en viktig del av SSS-aktiviteten. ”Kitö Loppet” är den äldsta motorbåtstävlingen i Finland som sommaren 2020 hölls den 65 gången. Den traditionella ”Kalvö Runt” familjeseglingen är även en tävling som ingen bör missa.

 

Svartbäck Segelsällskap rf och Paviljongen önskar alla sommargäster, seglare och båtfarare från nära och fjärran välkomna att njuta av en unik atmosfär, god mat och fina upplevelser. Havet lockar, så det lönar sig alltid att komma till SSS och Paviljongen.

 

 


Som SSS medlem får du 10% rabatt på maten

sv_SESvenska