Om oss

Jag började driva Paven 2008 som en mycket ung tjej, en hel del har hänt på de 14 åren. En av de största förändringarna var när min man Dave kom med och kocka och rumstera. Vi har då haft möjlighet att satsa på att utveckla matserveringen till en helt annan nivå med unika smakupplevelser. Vi bjuder på mera inhemska råvaror av bra kvalitet med omtanke på natur och miljö.

Sommaren för oss betyder god mat, svalkande dryck, trevlig samvaro & levande musik med jämna mellanrum.

Hjärtligt välkomna och dela ett sommar minne med oss,

Petzki, Dave & alla härliga Paven filurer!

IMG_20200524_134605
cof
pic34-free-img

Vår personal

Petra `Petzki´ Nyqvist

Kör hårt för natur och välbefinnande.

David `Dave´ Nyqvist

"Ta plånboken me så ordnar d sig"

Paven filurerna!

Utan våran underbara och häftiga personal skulle Paven inte vara den samma!

Medlemmar, Gäster, Personal
Vi alla gör sommaren så fin

Svartbäck Segel Sällskap

Svartbäcks Segelsällskap r.f. (SSS) grundades den 31 maj 1920. Klubben har alltså en lång tradition att främja segling, utbilda ansvarsfulla sjömän och speciellt upprätthållandet en levande skärgård. SSS är en central samlingsplats för sommargäster och sjöfarare.

Förutom segling och träning i sjövett har motorbåtar även varit en viktig del av SSS-aktiviteten. ”Kitö Loppet” är den äldsta motorbåtstävlingen i Finland som sommaren 2020 hölls den 65 gången. Den traditionella ”Kalvö Runt” familjeseglingen är även en tävling som ingen bör missa.


Svartbäck Segelsällskap rf och Paviljongen önskar alla sommargäster, seglare och båtfarare från nära och fjärran välkomna att njuta av en unik atmosfären, god mat och fina upplevelser. Havet suger, så det lönar sig alltid att komma till SSS och Paviljongen.


sv_SESvenska