Tietoa meistä

År 2023 fick SSS-paviljongen nya företagare, syskonen Benita och Tanja från Löparö. Nedan en kort beskrivning om oss, så ni lär er känna oss lite bättre!

ℹ️➡️Tanja Åkerfelt, Sipoolainen.
Ammatiltaan kokki ja on työskennellyt sekä ravintola että suurtalouskeittiössä, lasten ollessa pieniä keittiöt jätettiin taakse ja ajatus auttaa vanhempia kalajalostuksessa syntyi. On työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2007, aluksi suurimmaksi osaksi pitopalvelua ja auttamista kalamyynnissä. Yritys on muuttunut ja kasvanut vuosien aikana. Nykyään Åkerfelts Fisk:in tuotteet ovat laajasti tunnettuja ja omaa kalastusta harjoitetaan siinä sivussa, kaikkea tätä tullaan näkemään isona osana tulevassa toiminnassa.🍽
ℹ️➡️Benita Åkerfelt, Sipoolainen.
Koulutus myöskin keittiö/kotitalous puolella, ja aikuisena vielä kouluttautunut tradenomiksi, palvelujen johtaminen pääaineena. Ravintola-alalla työskennellyt koko elämän, hotelliravintolasta kahvilaan. Viimeiset 5 vuotta ravintolatoimenpäällikkönä vastannut useista ravintoloista, mutta nyt on noussut halu tehdä jotain muuta, työskennellä meren ääressä missä muutenkin viihtyy parhaiten.⚓️

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi paviljonkiin ja toivomme voivamme tarjota miellyttävää seuraa hyvän ruoan ja juoman parissa.

Aurinkoisia terveisiä, 

Benita ja Tanja koko paven porukan kanssa <3

WhatsApp Image 2023-09-23 at 15.04.09
pavenpaven

Svartbäck Segel Sällskap

Svartbäcks Segelsällskap r.f. (SSS) perustettiin 31. toukokuuta 1920. Seuralla on siis pitkät perinteet purjehduksen edistämisessä, vastuullisten merimiestaitojen kouluttamisessa ja erityisesti elävän saariston ylläpitämisessä. SSS on kesävieraiden ja merenkulkijoiden keskeinen kokoontumispaikka.

Purjehduksen ja koulutuksen lisäksi moottoriveneet ovat myös olleet tärkeä osa SSS-toimintaa. “Kitöloppet” on Suomen vanhin moottorivenekilpailu, joka järjestettiin kesällä 2020 65:nnettä kertaa. Perinteinen "Kalvö Runt" -perhepurjehdus on kilpailu, johon jokaisen perhepurjehtijan pitäisi osallistua.

 

Svartbäck Segelsällskap rf och Paviljongen önskar alla sommargäster, seglare och båtfarare från nära och fjärran välkomna att njuta av en unik atmosfär, god mat och fina upplevelser. Havet lockar, så det lönar sig alltid att komma till SSS och Paviljongen.

 

 


SSS:n jäsenenä saat ruoasta 10 % alennuksen

fiSuomi