Tietoa meistä

Otin Paviljongen-ravintolan ohjat todella nuorena tyttönä, vuonna 2008. Paljon on ehtinyt tapahtua kuluneen 14 vuoden aikana! Yksi isoimmista muutoksista oli se, kun mieheni Dave tuli mukaan kokkaamaan ja hääräämään. Meillä on ollut mahdollisuus panostaa ruokatarjoiluun ja nostaa se aivan uudelle tasolle ainutlaatuisine makuelämyksineen. Hyödynnämme yhä enemmän kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, luonto ja ympäristö huomioiden.

Meille kesä tarkoittaa hyvää ruokaa, viilentäviä juomia, mukavaa yhdessäoloa ja live-musiikkia säännöllisin väliajoin.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi luomaan kesämuistoja kanssamme.

Petzki, Dave & kaikki ihanat Paven-ravintolan veijarit

IMG_20200524_134605
cof
pic34-free-img

Svartbäck Segel Sällskap

Svartbäcks Segelsällskap r.f. (SSS) perustettiin 31. toukokuuta 1920. Seuralla on siis pitkät perinteet purjehduksen edistämisessä, vastuullisten merimiestaitojen kouluttamisessa ja erityisesti elävän saariston ylläpitämisessä. SSS on kesävieraiden ja merenkulkijoiden keskeinen kokoontumispaikka.

Purjehduksen ja koulutuksen lisäksi moottoriveneet ovat myös olleet tärkeä osa SSS-toimintaa. “Kitöloppet” on Suomen vanhin moottorivenekilpailu, joka järjestettiin kesällä 2020 65:nnettä kertaa. Perinteinen "Kalvö Runt" -perhepurjehdus on kilpailu, johon jokaisen perhepurjehtijan pitäisi osallistua.


Svartbäcks Segelsällskap r.f. ja ravintola Paviljongen toivottavat kaikki kesävieraat, merihenkiset naiset ja miehet ja veneilijät läheltä ja kaukaa tervetulleiksi nauttimaan ainutlaatuisesta ilmapiiristä, hyvästä ruoasta ja upeista kokemuksista. Meri vetää puoleensa, joten kannattaa aina tulla SSS:ään ja Paviljongille!


fiSuomi