Tietoa meistä

Uudet tuulet puhaltavat SSS-paviljongissa kesällä 2023. Tänä vuonna paviljonkiin on tullut uusia yrittäjiä, sisarukset Benita ja Tanja Löparöstä.

ℹ️➡️Tanja Åkerfelt, Sipoolainen.
Ammatiltaan kokki ja on työskennellyt sekä ravintola että suurtalouskeittiössä, lasten ollessa pieniä keittiöt jätettiin taakse ja ajatus auttaa vanhempia kalajalostuksessa syntyi. On työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2007, aluksi suurimmaksi osaksi pitopalvelua ja auttamista kalamyynnissä. Yritys on muuttunut ja kasvanut vuosien aikana. Nykyään Åkerfelts Fisk:in tuotteet ovat laajasti tunnettuja ja omaa kalastusta harjoitetaan siinä sivussa, kaikkea tätä tullaan näkemään isona osana tulevassa toiminnassa.🍽
ℹ️➡️Benita Åkerfelt, Sipoolainen.
Koulutus myöskin keittiö/kotitalous puolella, ja aikuisena vielä kouluttautunut tradenomiksi, palvelujen johtaminen pääaineena. Ravintola-alalla työskennellyt koko elämän, hotelliravintolasta kahvilaan. Viimeiset 5 vuotta ravintolatoimenpäällikkönä vastannut useista ravintoloista, mutta nyt on noussut halu tehdä jotain muuta, työskennellä meren ääressä missä muutenkin viihtyy parhaiten.⚓️

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi paviljonkiin ja toivomme voivamme tarjota miellyttävää seuraa hyvän ruoan ja juoman parissa.

Aurinkoisia terveisiä, 

Benita ja Tanja koko paven porukan kanssa <3

WhatsApp Image 2023-09-23 at 15.04.09
pavenpaven

Svartbäck Segel Sällskap

Svartbäcks Segelsällskap r.f. (SSS) perustettiin 31. toukokuuta 1920. Seuralla on siis pitkät perinteet purjehduksen edistämisessä, vastuullisten merimiestaitojen kouluttamisessa ja erityisesti elävän saariston ylläpitämisessä. SSS on kesävieraiden ja merenkulkijoiden keskeinen kokoontumispaikka.

Purjehduksen ja koulutuksen lisäksi moottoriveneet ovat myös olleet tärkeä osa SSS-toimintaa. “Kitöloppet” on Suomen vanhin moottorivenekilpailu, joka järjestettiin kesällä 2020 65:nnettä kertaa. Perinteinen "Kalvö Runt" -perhepurjehdus on kilpailu, johon jokaisen perhepurjehtijan pitäisi osallistua.


Svartbäcks Segelsällskap r.f. ja ravintola Paviljongen toivottavat kaikki kesävieraat, merihenkiset naiset ja miehet ja veneilijät läheltä ja kaukaa tervetulleiksi nauttimaan ainutlaatuisesta ilmapiiristä, hyvästä ruoasta ja upeista kokemuksista. Meri vetää puoleensa, joten kannattaa aina tulla SSS:ään ja Paviljongille!


fiSuomi